HELDER
praktijk voor natuurgeneeskunde

Gelderstraat 53
NL-5081 AB Hilvarenbeek, Nederland

T: 06-53954184
E: info@praktijkhelder.nl

Welkom bij praktijk

HELDER

in gesprek

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met mij op door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contact formulier op deze site in te vullen.

Je kunt mij ook bellen op 06-53954184. Mogelijk krijg je een antwoordapparaat. Spreek je naam en telefoonnummer in, je wordt dan zo snel mogelijk terug gebeld.


Kosten en vergoedingen  

Ik ben als natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging BATC.

Hierdoor vergoeden veel zorgverzekeraars de natuurgeneeskundige consulten geheel of gedeeltelijk indien je aanvullend bent verzekerd.

Als je bij je zorgverzekeraar informeert naar de mogelijkheden voor vergoeding vermeld dan dat het gaat om de vergoeding van een natuurgeneeskundig consult door een bij de BATC aangesloten therapeut.

 

REGISTRATIENUMMERS

BIG registratie                        : 29000723030

BATC registratienr.              : BR-1337.

AGB praktijkcode                 : 90-018518

AGB zorgverlenerscode   : 90-040079.

 

In mijn behandelingen maak ik soms gebruik van ondersteunende middelen zoals Moxa, Cd-tjes met ontspanningsoefeningen, oorkaarsen, schröpfen, Bach bloesems of de emWave. Het gebruik van deze middelen is gratis.

 

Een privé consult naturgeneeskundige therapie (maximaal 75 minuten)  kost  € 95,-

Een kort consult (30 minuten) kost 50,-

Voor zakelijke dienstverlening gelden er andere tarieven.


Een afspraak afzeggen of verzetten kan tot 24 uur van tevoren. Bij te laat of niet afbellen wordt het consult alsnog in rekening gebracht.Kwaliteitsbewaking

BATC therapeuten zijn gekwalificeerd volgens de Zorgverzekeraars criteria. De BATC therapeuten zijn opgeleid in meervoudige natuurgeneeskundige vaardigheden en voldoen aan strenge kwaliteitscriteria voortvloeiend uit de maatschappelijke normen. Elk jaar opnieuw worden we getoetst. We zijn verplicht ons jaarlijks bij te scholen en onze kennis up to date te houden.