HELDER
praktijk voor natuurgeneeskunde

Gelderstraat 53
NL-5081 AB Hilvarenbeek, Nederland

T: 06-53954184
E: info@praktijkhelder.nl

Welkom bij praktijk

HELDER

op weg

HELDER praktijk voor stresspreventie en -behandeling

Gelderstraat 53 5081AB Hilvarenbeek

Tel.: 06-5395 4184

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Routebeschrijving HELDER praktijk voor stresspreventie en -behandeling

 

vanuit BREDA

Volg de snelweg A58 (E38) richting Tilburg / 's-Hertogenbosch. Neem afrit 10 Hilvarenbeek. Ga beneden aan de afrit bij de stoplichten rechtsaf de N269 op richting Hilvarenbeek. Volg deze weg en ga bij de rotonde rechtdoor tot de afslag Hilvarenbeek / Diessen. Draai aan het einde van de afslag rechtsaf de Diessenseweg op. Aan het einde van de weg slaat u linksaf naar de Gelderstraat. Parkeren kan gemakkelijk en gratis op het terrein van AH. De praktijk bevindt zich recht tegenover dat parkeerterrein. Bij het kleine huis (nr 53, met gietijzeren hekje ervoor) vindt u in de carport de bel voor de praktijk.

 

vanuit 's-HERTOGENBOSCH

Volg de snelweg A65 richting Tilburg / Breda. Neem afrit 10 Hilvarenbeek. Ga beneden aan de afrit bij de stoplichten linksaf de N269 op richting Hilvarenbeek. Volg deze weg en ga bij de rotonde rechtdoor tot de afslag Hilvarenbeek / Diessen. Draai aan het einde van de afslag rechtsaf de Diessenseweg op. Aan het einde van de weg slaat u linksaf naar de Gelderstraat. Parkeren kan gemakkelijk en gratis op het terrein van AH. De praktijk bevindt zich recht tegenover dat parkeerterrein. Bij het kleine huis (nr 53, met gietijzeren hekje ervoor) vindt u in de carport de bel voor de praktijk.


vanuit EINDHOVEN

Volg de snelweg A58 (E38) richting Tilburg / Breda. Neem afrit 10 Hilvarenbeek. Ga beneden aan de afrit bij de stoplichten linksaf de N269 op richting Hilvarenbeek. Volg deze weg en ga bij de rotonde rechtdoor tot de afslag Hilvarenbeek / Diessen. Draai aan het einde van de afslag rechtsaf de Diessenseweg op.  Aan het einde van de weg slaat u linksaf naar de Gelderstraat. Parkeren kan gemakkelijk en gratis op het terrein van AH. De praktijk bevindt zich recht tegenover dat parkeerterrein. Bij het kleine huis (nr 53, met gietijzeren hekje ervoor) vindt u in de carport de bel voor de praktijk.